Tavernie bestaat 35 jaar!

Nieuwland♦ De op 25 januari, 1983 opgerichte tafeltennis club Tavernie bestaat in januari 35 jaar.
Dit vonden wij een mooi punt om weer te herinvesteren in een nieuw T-shirt.

We begonnen de avond zoals elke andere maandag avond, eerst training voor de jeugd.
Hiervoor werden groep 1 & 2 uitgenodigd om 18:30 heel de avond spelletjes en een mini competitie tegen elkaar. Om half 8 kwam Game11, (onze partner in tafeltennis spullen.)
Na een korte demonstratie en warming-up van Jelco en Chana, kregen alle jeugdleden van groep 1 & 2 hun T-shirt.

Na een toespraak van onze voorzitter Rik Baars, werden de contracten getekend met de sponsors ( die aanwezig konden zijn ), en werd de taart in het uiterlijk van het tavernie shirt binnen gebracht. Voor de jeugd was er wat te drinken en wat lekkers in elkaar geknutseld en voor alle andere aanwezige werd de taart in stukken gesneden.
Deze taart weer aangeboden door Caseiro Taarten uit Hoogblokland.

Nadat iedereen zijn stuk taart met koffie op had, en ieder zijn shirt had ontvangen werden en nog wat foto’s gemaakt. Rond de klok van 9 was het ‘officiële moment’ voorbij, en kon de aandacht weer aan game11 worden gegeven.

Deze hadden een stand meegenomen met spullen, voor als je nog wat nodig had voor tafeltennis. Ook hadden ze allerlei test-badjes bij hun, zodat je kon proberen welk rubber/frame je beviel hiermee kon je ook tegen Jelco en Chana spelen.

 

Het was een geslaagde avond!

Alle aanwezige, maar ook vooral ook alle sponsors ( ATB, Schaaij, Kuijntjes, International Playwood & Stainalloy ) van het shirt bedankt !

 

You may also like...