Club-kampioenen

Twee jaar na oprichting van Tavernie werden de eerste clubkampioenschappen gehouden. Dit kampioenschap, gehouden op 7 januari 1985 leverde Erwin Martheze op als allereerste clubkampioen. Gijsbert van Gent en Cor Baars flankeerden hem op het podium. Van 1986 zijn helaas geen gegevens gevonden.
Vanaf 1987 was Wim van Leeuwen de te kloppen man. Jaren achter elkaar was hij de topspeler van Tavernie. Soms kwam of Henk Schmaal of Jeroen van Bruchem even tussendoor zetten, maar tot 1995 was Wim zo goed als onverslaanbaar.

Daarna brak het tijdperk Niels Bron aan. Niels wist zelfs 5 maal achtereen de titel te winnen. Een tot daarvoor nog nooit gepresteerd iets.
Maar ook aan het tijdperk Niels Bron kwam een eind. Maar dat eind luidde onmiddellijk het tijdperk Mia Alting in. En ook Mia kreeg het voor elkaar om 5 keer op rij de beste te worden. In 2007 en 2008 miste ze de titel op een haar om in 2009 en 2010 haar 6e en 7e titel binnen te halen waardoor ze op de lijst met meeste club titels de eerste plaats mag delen met Wim van Leeuwen. En ondertussen is er weer een nieuwe ster aan het tafeltennis firmament want in 2017 kan Rik Baars de eerste speler bij Tavernie worden met 6 opeenvolgende titels. De kampioenschappen worden weer spannen dit jaar.

Een paar jaar later dan bij de senioren zijn we ook bij de jeugd begonnen met onderlinge wedstrijden. Eerst met 1 groep, later werd de jeugd in leeftijdscategorieën opgedeeld. Vooral leuk om te zien dat een aantal jeugdkampioenen nu nog steeds lid zijn.